Spustili jsme nový e-shop, prosíme o vaši novu registraci. Přihlašovací údaje ze starého e-shopu zde nejsou funkční. V případě, že Vám v novém e-shopu chybí Vaše oblíbená položka, napište nám, obratem ji doplníme. Děkujeme za trpělivost a přejeme příjemný nákup, tým VENT!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Čt, 8-15 hod, Pá 8-13 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.02.2022
Spustili jsme nový e-shop
Přávě jsme rozběhli nový e-shop. Budeme se snažit o maximální přehlednost a aktualizaci všech položek. Informovat vás o všech novinkách a změnách na t... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Dagmar Šindelářové, se sídlem Kluky 106, 398 19 Kluky, IČ 03432645, zapsaná Č.j.:ŽÚ4577/2014/6 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete - výdejní místo

Výdejní místo společnosti VENT je v areálu firmy ALGORIT CZECH, s.r.o.

Za Nádražím 2723
Písek, 39701

Tel: 776036167
Kontakty
(Po-Čt, 8-15 hod, Pá 8-13 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz